Tüm Ürünlerde Geçerli Ek %5 indirim

Aynı Gün Ücretsiz Kargo...

YoungKit

Apple iPhone 14 Pro Max (6.7) Kılıf Magsafe Şarj Özellikli Sunshine Tasarımlı Youngkit Spring Breeze Serisi Kapak - Beyaz

Stok Kodu : TA107306
11 Kişi Beğendi

1,747.90 TL
2 adet ve üzeri ürünlerde %10 indirim | Çok Al Az Öde

50 TL Kazan

Lisanlı Ürünlerden Kazan ! Bir Sonraki Siparişte Geçerli

Min. 300 TL Alışverişe - Kupon : 50 TL

Kupon kodu kayıtlı telefon numarasına 3 iş günü içinde gönderilecektir.

214.21 TL x 9 ay'a varan Taksit seçenekleri

Sepete Eklendi.
12 Ağustos Pazartesi Yarın Saat 12:00'a kadar kargoya verilir. Ücretsiz Kargo

Ücretsiz
Kargo
Aynı Gün
Kargo
Kredi Kartına
Taksit
iPhone 14 Pro Max Kılıf Magsafe Şarj Özellikli Sunshine Tasarımlı Youngkit Spring Breeze Serisi Kapak



Sunshine × YOUNGKIT
YOUNGKIT'in @sunshine ile yaptığı son işbirliği, papatya çiçeklerinden ilham alınarak yapılan basit ve taze çizimlerle yorgun ruhlara sıcaklık katıyor. Bu sezonda, papatyalar tazelik ve saflık getiriyor, lüks ve zarif, çiçeklerin kraliçesi gibi büyüleyici bir hava yayıyor ve tüm gözleri üzerine çekiyor.

Çiçeklerin açma güzelliğini her zaman yaşamak ve mutluluğu hissetmek istiyorsanız, kendi kılıfınızı seçin!

Koruma Düzeyini Artırın
Bu seri, yüksek elastikiyet ve etkili darbe emme özelliklerine sahip yeni tam dokunmatik çok yönlü koruma teknolojisini benimsemektedir. Telefon düştüğünde darbe kuvvetini anında emerek ölü noktalar olmadan telefonunuzu korur.
Ayrıca, 500'den fazla sürekli çok açılı düşme testi ile her köşenin eşit derecede düşmeye dayanıklı olduğunu garanti ediyoruz.

Üstün İşlem ve Malzemeler
IMD çift katmanlı HD baskı sürecini kullanıyoruz, bu yalnızca çizilmeye ve aşınmaya karşı dayanıklı olmakla kalmaz, aynı zamanda renginin uzun süre kalıcı olmasını sağlar.
Dünyanın en iyi plastik tedarikçisi Bayer'den alınan sert polikarbonat malzeme ile çerçevenin oksidasyon süresini etkin bir şekilde geciktirebilir ve sararma direnci seviyesi 5 seviyesine kadar ulaşabilir.
Gezegenimizi korumak için kaynakları %100 geri dönüştürülebilir hale getirmeye çalışıyoruz.

Paylaşım ve Eğlence
Youngkit'te kendinizi ifade etmekten çekinmeyen bir genç olabilirsiniz. Bireyselliği ifade edin, modayı ve geleceği kişiselleştirin, kendinizle, arkadaşlarınızla, ailenizle ve hatta yabancılarla paylaşın ve konuşun; bu, YOUNGKIT'in size verebileceği özgürlüktür.
Tüm benzersiz tasarımlarımız eğlenceli ve kutlamaya ilham vermek için tasarlanmıştır ve günlük yaşamda, seyahatte, partide ve hatta her özçekimde neşeli paylaşımı teşvik eder.
Değerlendirme yapabilmek için bu ürünü satın almış olmalısınız.
Bu ürün ile ilgili 0 değerlendirme yazılmış
Apple iPhone 14 Pro Max (6.7) Kılıf Magsafe Şarj Özellikli Sunshine Tasarımlı Youngkit Spring Breeze Serisi Kapak - Beyaz
Apple iPhone 14 Pro Max (6.7) Kılıf Magsafe Şarj Özellikli Sunshine Tasarımlı Youngkit Spring Breeze Serisi Kapak - Beyaz
Yukarı Çık